Scheveningen

In het kader van mijn DreamList waar ik opgeschreven heb dat ik meer dingen wil gaan doen die IK leuk vind ben ik gister naar Scheveningen geweest samen met mijn zusje.
Uitwaaien op het strand, heerlijk uiteten en daarna naar de musical Wicked.
Vanwege mijn conditie zat een echte strandwandeling er niet in maar het stukje richting de zee lopen en daar foto’s maken ging me gelukkig nog prima af. Heerlijk die zeelucht die ook nog eens goed is voor mijn longen, ik hou echt van de zee en eigenlijk nog het meeste als het hard waait. Een warme chocolademelk met slagroom maakt het feestje compleet. Na ons strand feestje zijn we uiteten geweest bij Columbus. Op de boulevard van Scheveningen hoef je geen culinaire hoogstandjes te verwachten en je wordt dood gegooid met toeristen, theater en vis menu’s…ooh en vergeet ook vooral niet het onbeperkt spareribs eten. Via vakantieveilingen hadden we een 5-gangen diner gewonnen bij Columbus en voor 20 euro p/p een menu dat normaal 40 euro p/p kost is toch al heel erg leuk. Als ik zin heb zal ik nog wel eens een review geven over dit restaurant en het eten maar het is eigenlijk alleen een aanrader als je net als wij een leuke aanbieding tegenkomt.
Naar Wicked wou ik al heel erg lang en aangezien morgen de allerlaatste voorstelling al is moest ik snel zijn.
Gister was het dan eindelijk zo ver en ik heb genoten!
Geweldige show, geweldige muziek en een geweldige cast.
Als je dan naast je twee Uber fans hebt zitten die (Ja, ik lieg niet) voor de 23ste en 40ste keer naar Wicked gingen dan maakt dat de voorstelling compleet. Een kort rekensommetje van mij en mijn zusje maakt dat als je gemiddeld 40 euro per voorstelling betaald je al snel 40×23= 920 of 40×40= 1600 euro aan één theatershow besteed en dan hebben we het niet over de beste plaatsen die er zijn want dan kan je dat bedrag gemakkelijk verdubbelen!
Ik kan nu in elk geval ook zeggen dat ik hem heb gezien, ook al was het dan op het nippertje.

P1040375
P1040389
P1040384
P1040337

3 gedachten over “Scheveningen”

 1. Hey Jits,
  Ik wou even zeggen dat ik het heel knap vind van je dat je ondanks alle tegenslagen er steeds het beste van probeert te maken en blijft genieten. Ik vind het een heel wijs voornemen om af en toe wat meer dingen te doen gewoon omdat jij ze leuk vindt! Zelf ben ik ook heel beperkt door mijn gezondheid dus herken wel dat je extra moeite moet doen om ondanks alles genoeg leuke momenten in te bouwen. Leuk dat je ons een kijkje laat nemen in hoe jij dat doet 🙂
  liefs,
  Sien

 2. Leuk Jits, mooie foto’s!!
  Knap hoor dat je steeds leuke dingen blijft doen. Hopelijk wordt binnenkort je conditie weer een stuk beter als je de fijne berglucht mag inademen! Dan kunnen wij hier leuke dingen doen, Klatsch bijvoorbeeld 🙂
  Liefs
  Jorine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s