Inpakken!

Ja, het is zo ver nog maar twee nachtjes slapen en ik vertrek naar Davos.
De tijd gaat nu zo snel maar ergens ook weer heel erg langzaam.
Ik vind dat altijd zo’n raar gevoel. Als je nu denkt van maandag vertrek ik dan voelt het nog best ver weg en denk je dat het nog heeeeeel lang duurt voordat het maandag is. Want ik heb gewoon nog dit hele weekend. Aan de andere kant is het ook weer heel dichtbij en als het straks maandag is dan kijk ik terug en denk ik weer, Wow dat ging snel!
Niet te veel bij nadenken en nu focussen op het hier en nu want ik moet nu inpakken.
Inpakken dus…wat een klus is dat.
Ik ga zeker 3 maanden naar een wintersport gebied en dat betekent dikke truien, skibroek en snowboots mee. Daarnaast sportkleding, natuurlijk veel te veel schoenen en andere kleding, toilet artikelen, een deel medicijnen voor de eerste weken en dan nog lekkere theetjes, mijn nieuwe mok van Tea Forte en wat gezonde eet dingen.
Vergeet ook de foto’s niet, mijn digitale fotolijst en een grote lijst om neer te zetten.
Jullie snappen het al dit past natuurlijk nooit in één koffer.
Nou ik heb geluk ik mag twee koffers meenemen met in totaal een gewicht van 40 kilo.
Dat is fijn want dat scheelt inpak stress maar zelfs nu ben ik nog bang boven die 40 kilo uit te komen. Als ik ga backpacken voor 2/3 maanden is het geen probleem om licht in te pakken. Nu ik niet weg ga voor de lol wil ik zo veel mogelijk van thuis meenemen en dan zit je al heel snel op 40 kilo.
Zometeen de eerste inpak sessie…samen met mijn vader want ik voel me nog steeds niet fit en loop rond met rode koorts wangetjes.
Eens kijken op hoeveel kilo ik nu zit!

Dit is in elk geval een deel van de stapel die al klaar ligt om ingepakt te worden, haha.
Ja, ik neem veel mee 😉
P1040649
Naast deze stapel met spullen stop ik ook heel veel dromen in mijn twee koffers om mee te nemen.

4 gedachten over “Inpakken!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s