Tussenevalutie

Vandaag had ik mijn tussenevaluatie.
Op de helft van je opname (na 6 weken) krijg je te horen hoe iedereen vindt dat het gaat en kun jezelf aangeven hoe jij vindt dat het met je gaat.
Eventueel kunnen er doelen bijgesteld worden omhoog of omlaag en je kijkt hoe je verder gaat.
Eigenlijk was iedereen wel tevreden en vinden ze dat ik het goed doe hier.
Ik zelf zou graag zien dat het sneller zou gaan maar ik wil gewoon te snel en te veel en dat kan nou eenmaal niet.
Als je bedenkt hoe ik binnen kwam, toen een ernstige infectie kreeg en waar ik dan nu toch na 6 weken sta. Dan kan en mag ik toch echt wel trots zijn!
Ik ben o.a. al echt begonnen met hardlopen op de loopband, het is nog niet veel maar het begin is er. Zo heb ik vandaag 2 minuten gewandeld, 2 minuten hardgelopen en zo door en daarna overgeschakeld op 2.5 minuut wandelen en 1.5 minuut hardlopen en op die manier de 30 minuten volgemaakt. Bij elkaar waren dat toch zeker 10 hardloop minuten en dat is voor mij echt een soort Mount Everest.
Mijn doel is nog steeds die Davoser See (ong. 5km) hardlopen maar of dat in 6 weken nog gaat lukken dat weet ik niet. Of anders misschien niet in 1x maar dan als een interval schema zoals ik nu ook doe.
In Nederland wil ik er ook zeker mee doorgaan dus die 5km komt ooit vast wel voor elkaar.

Met mijn bezoek is het erg gezellig en ik geniet van de momenten samen.
Heerlijk is ook het eten. Even geen kliniek voer maar zelf koken en eten wat ik wil.
Geweldig!

3 gedachten over “Tussenevalutie”

 1. Goed bezig Jitske!! Hardlopen helpt mij echt, m’n conditie is er zoveeeel beter door geworden! Alleen het opbouwen van het hardlopen is de grootste strijd en vraagt om heel veel doorzettingsvermogen, zeker voor ons als longpatienten. Maar de aanhouder wint…dat is m’n overtuiging!! Go 4 it, en misschien rennen we van de zomer een keer samen?
  Geniet nog van je dagen met je bezoek en maak er nog 6 productieve weken van daar!
  X

  1. He! dankjewel.
   Ik denk ook echt dat hardlopen mij kan helpen want het is zwaar voor je longen dus als je dat kunt volhouden dan is dat echt een overwinning.
   Lijkt me leuk om samen te lopen maar ik zal in de zomer vast nog niet jouw KM bereikt hebben, haha.
   Volhouden en Regelmaat dat was de clue volgens Ruben dus daar gaan we maar voor.
   Nu is het zwaar straks hebben we er profijt van šŸ™‚

 2. Fijn dat je geniet van je bezoek en de afleiding en succes met de behandeling! Lijkt me heel inspannend, en dat is alleen al als ik je verhaal zo lees. Laat staan als ik het zelf zou meemaken. Respect dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s