Disneyland Parijs

Parijs_disney_scherp!Jaa, over twee weken ga ik twee dagen naar Disneyland Parijs.
Samen met mijn lieve vriendinnetje en haar dochter gaan we richting Disneyland voor 1 nachtje en 2 dagen.
Ik ben er al vaker geweest maar toch blijft het geweldig en samen met een 7 jarig prinssesenmeisje is dat natuurlijk nog extra leuk.
Het is Last-minute besloten en ik vind het super leuk dat ik met hun mee mag. Vandaag is er een extra kamer bijgeboekt en mijn entree ticket ga ik vanavond bestellen.
Ik hou van de sfeer die daar hangt en ik ben stiekem natuurlijk verliefd op Peter Pan en Mickey Mouse.
Het gaan twee geweldige dagen worden en uiteraard zal ik na die tijd hier vertellen hoe het was en de foto’s laten zien.

Iemand nog leuke tips voor wat we echt moeten doen&zien of waar we moeten eten?
disney13disneyland-parijs-kasteel-kerstsfeer

Advertentie

2 gedachten over “Disneyland Parijs”

  1. De hotdogs zijn er superlekker. + de cheeseburger menu’s (kun je op meerdere plaatsen krijgen, check de folders in het park), daarbij krijg je veel eten voor relatief weinig geld 😀 echte aanrader!

  2. Oh wat super leuk!!! Geniet!!! Wij zijn laatst geweest en hier vonden ze Buzz Light year leuk, en natuurlijk het vuurwerk/lichtshow aan t einde van de avond!! Echt de moeite waard om te zien. Hebben jullie hotel op t park? Oh en wat ze hier super vonden is in de studiopark de animacique en cinemacique!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s