Krakau, ik kom er aan

Gisteravond heb ik een ticket geboekt naar Krakau.
Zo gaaf!
In het kader van mijn dromenlijstje voor 2013 is dit een mooie toevoeging. Eén van mijn dromen was om tenminste 1 stedentrip te doen in 2013.
Nu tel ik Disneyland ook wel een klein beetje als stedentrip want ja Disneyland is een stad op zich zelf maar Krakau wordt dan mijn eerste echte stedentrip.
Woensdag 12 juni vertrek ik met Ryanair vanaf Eindhoven naar Krakau om dan zondag 16 juni weer in Nederland terug te komen.
4 nachten en 3 volle dagen om te besteden in Krakau.
Ik kan niet wachten om deze stad te gaan ontdekken.
Het is al heel erg lang mijn droom om naar Krakau te gaan vanwege de enorme geschiedenis die er in die stad hangt. Mijn interesse gaat dan voornamelijk uit naar de Tweede wereldoorlog iets waar ik mij van kleins af aan al voor interesseer. Uiteraard staat er dus ook een dagtrip gepland naar concentratiekamp Auschwitz-Birkenau. Dit zal waarschijnlijk een heftige ervaring gaan worden maar het is iets dat ik erg graag wil meemaken.
Mijn hostel is ook al geboekt en ik ga 4 nachten slapen in het Greg&Tom hostel. Volgens mij een erg leuk en gezellig hostel dat veel gratis extra’s biedt en lekker centraal in Krakau ligt.
Als je tips hebt voor mij over dingen die ik moet zien, doen of proeven laat dan een reactie achter of stuur een email. Alles is welkom!
Wawel kasteel krakow 4

Eén van de grootste pleinen van Europa krakow

Auschwitz OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De fabriek van Schindler IM000560.JPG

Greg&Tom hostel krakow 5

Eén gedachte over “Krakau, ik kom er aan”

  1. Auschwitz is ontzettend indrukwekkend. En daarnaast was ik dol op de trompetter. Als je er bent, weet je wel wat ik bedoel.
    Krakau is een fijne stad. En heerlijk goedkoop.

Plaats een reactie