Simbo kindervakantiekampen

Na een paar hele leuke dagen in Disneyland ben ik nog een beetje aan het bijkomen. Dat hakte er toch wel in maar het was het zeker waard. Gelukkig zijn mijn voeten weer pijnloos want al dat lopen en vooral wachten in de rij breekt je voeten wel op.
Voor ik naar Disney vertrok had ik al een blog geschreven over dat ik mij toch wel begon te vervelen en dat ik twijfelde over wat ik wel en niet moest gaan doen.
Ik twijfelde onder andere over het wel of niet mee gaan als reisleider met Simbo vakantiekampen.

Simbo organiseert kindervakantiekampen voor kinderen van 4 t/m 20 jaar oud. Uiteraard worden ze verdeeld in groepen op leeftijd. De kampen zijn heel erg divers en worden in Nederland, binnen Europa maar zelfs ook daarbuiten (zo uit mijn hoofd in Gambia en Ghana) gehouden. Het is echt heel erg leuk en soms wou ik dat ik zelf nog jong was en mee kon! ( www.simbo.nl )
2889c88b6311feb247730162b736f255_simbo%20logo
Al twee jaar is het de bedoeling om mee te gaan met Simbo. Twee jaar geleden overleed mijn moeder begin juli waardoor ik uiteindelijk niet mee ben geweest. Ik heb toen nog 3 dagen ingevallen bij een zwemkamp voor de ukkies van 4 tot 7 jaar in Egmond aan zee. Was heel leuk en smaakte zeker naar meer maar die zomer was het voor mij even klaar want ik had al genoeg aan mijn hoofd. Afgelopen zomer had ik mij weer ingeschreven maar helaas lag ik toen in het ziekenhuis vanwege mijn darmen. Nu zeggen ze altijd 3x is scheepsrecht dus met dat in mijn achterhoofd heb ik mij voor deze zomer toch weer ingeschreven als reisleider.
Je kunt zelf voorkeuren opgeven en ik heb een heel lijstje doorgegeven variërend van een taalvakantie in Engeland, actieve strandvakanties in Frankrijk, Spanje of Italië en een dolfijnen- of dierentuinkamp in Nederland.
Ik heb aangegeven steeds 1 kamp te kunnen/willen begeleiden waarna ik wel 1 tot 2 weken rust wil hebben. Zo hoop ik niet over mijn grenzen te gaan maar heb ik toch iets leuks te doen vanaf eind juni.
Ze gaan er rekening mee houden en waren heel begripvol naar mijn situatie toe. Heel fijn en dat geeft vertrouwen dat het goed moet gaan komen.
Nu is het afwachten waar ik daadwerkelijk ingedeeld ga worden. Altijd weer spannend om je rooster dan toegestuurd te krijgen. Waar ga je heen? Welk kamp? Welke leeftijd hebben de kinderen? Wanneer?

Als ik mijn rooster heb dan laat ik natuurlijk weten welke kampen het voor mij gaan worden.
Eerst ga ik as. woensdag op naar Den Haag naar de Zuid Afrikaanse ambassade om mijn visum aan te vragen. Heel spannend! Ik moest zo veel formulieren en ander gedoe invullen en aanvragen dat ik echt bang ben dat ik iets mis of dat er ergens iets niet goed is gegaan. Ik moest zelfs een longfoto laten maken om te laten checken dat ik geen TBC heb. Ik ben gelukkig TBC vrij dus die verklaring is ondertekend.
Duimen dat alles klopt en dat ik woensdag niet voor niets naar Den Haag ga. Samen met mijn vader maak ik er hoe dan ook een leuk dagje van want we gaan na de ambassade zeker nog even naar Scheveningen en gaan daar lekker uiteten.

Eén gedachte over “Simbo kindervakantiekampen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s