Tunesië – De markt van Nabeul

Mijn 3de en laatste blog heeft even op zich laten wachten. Ik was/ben weer ziek en dat gooide zoals altijd weer eens roet in het eten. Het stomme is alleen dat ik deze keer geen idee heb waar het vandaan komt en dat is erg frustrerend.
Onverklaarbare koorts, heel erg moe en een beetje pijn in mijn lijf zijn eigenlijk de enige symptomen die mij vertellen dat ik ziek ben maar wat het is? I don’t know en dat is zo irritant.
Het maakt ook dat mijn trip naar Krakau in gevaar komt want die is woensdag al.
Ik wil morgen beslissen of ik wel of niet kan gaan en op dit moment ben ik in zo’n grote twijfel dat ik totaal geen idee heb.
Overleven zal ik mijn tripje vast wel maar of ik er dan volop van kan genieten? En hoe goed of slecht kom ik na die dagen dan weer thuis?
Het is zo ontzettend moeilijk en dit is niet de eerste keer dat ik met zulke keuzes wordt geconfronteerd, dan is dit nog best een gemakkelijke ten opzichte van al die andere.
Ik merk wel dat ik het er zelf steeds moeilijker mee krijg om altijd maar weer zulke keuzes te moeten maken en dat is niet al te best. Aangezien dit gewoon mijn leven zal zijn.
Alleen ga ik nu een totaal andere blog schrijven en dat was niet mijn bedoeling dus terug naar Tunesië.

Dit laatste blogje van Tunesië zal jullie foto’s laten zien van de markt van Nabeul. Nabeul was een stad dat ongeveer 30km van ons hotel af lag. Hier is elke vrijdagochtend een grote markt en er was ons verteld dat het heel lokaal zou zijn.
Dat lokale viel nogal tegen want ook hier weer de bekende souvenirs maar ik heb mij er als nog erg goed vermaakt en mijn ogen uitgekeken. Die sfeer die er hangt is wel erg leuk.
Van te voren had ik veel verhalen gelezen en gehoord over dat de mensen in Tunesië zo opdringerig en onvriendelijk waren. Ja, ze zijn opdringerig maar dit heb je volgens mij in al die landen maar onvriendelijk vond ik ze bijna nooit. Het is ook maar net hoe jij met ze om gaat en ik had een hele goede negeer modus die perfect werkte!

De foto’s zijn allemaal gemaakt op de markt van Nabeul. Dit was mijn laatste blog over Tunesië maar er volgen vast meer blogs van reizen die ik maak. Ergens diep van binnen hoop ik nog steeds dat dat Krakau zal gaan zijn maar of dat nu haalbaar is weet ik niet.
DSC_0230 DSC_0233 DSC_0234 DSC_0236 DSC_0237 DSC_0242 DSC_0245 DSC_0247 DSC_0248 DSC_0251

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s