Heritage Day

Vandaag is een Public Holiday in Zuid Afrika, een feestdag.
Heritage day en dus is bijna iedereen vrij. De kinderen hebben deze hele week vakantie.
Zuid Afrika schijnt veel public holiday’s te hebben dus ik ben benieuwd hoeveel vrije dagen er nog volgen.
Vandaag staat er verder niet echt iets speciaals op het programma dus ik merk er verder weinig van dat het een feestdag is.

Bij Kwa.Mama zijn er op dit moment wat problemen.
Problemen die nog steeds voortvloeien uit de drie mensen die weggestemd zijn uit het bestuur.
Voor nu hebben we Kwa.Mama voor een paar dagen gesloten en dan kijken we hoe we verder gaan.
Het is erg vervelend en voor mij ook niet echt een leuke situatie om te starten maar alles heeft een reden en ik hoop dat we hierna een frisse start kunnen maken. Ik weet zeker dat dat ook gaat lukken, daar heb ik voldoende vertrouwen in.
Ik vind het alleen heel erg voor die kinderen dat zij nu moeten lijden onder een drie tal domme vrouwen die alleen aan zichzelf kunnen denken. Ze pakken hier de verkeerde mensen mee en dat is gewoon fout!
Ik heb nog steeds veel plannen en er staat al veel op papier aan nieuwe token systemen en dag programma’s voor alle onderdelen van Kwa.mama (De school, Moestuin, Keuken, Tokenshop en Schoonmaken).

We gaan vanmiddag waarschijnlijk even naar het strand bij Blythedale. Daar is namelijk nog iets heel speciaals om te gaan bekijken. Een huis!! Mijn familie gaat verhuizen naar een mega huis vlakbij het strand. Ik ben natuurlijk erg nieuwsgierig hoe het huis er uit ziet. Ik krijg er ook weer een eigen slaapkamer en eigen badkamer maar nu dan ook nog een lounge en groot balkon met zeezicht bij. Klinkt alleen al geweldig dus nu nog zien en het echt gaan geloven.
Ik ga dan volgende week eerst nog een maand naar een andere familie en per november is het de bedoeling dat ik mee verhuis naar het nieuwe huis. Tenzij ik het fijner vind bij de andere familie, dan kan ik ook besluiten daar te willen blijven.

Het weer is hier nu weer wat beter geworden maar nog steeds niet echt warm. De wind maakt het ook kouder dan dat het is. Het is nu rond de 21 graden met strak blauwe lucht en zon.
We gaan hier nu wel richting het regenseizoen dat meestal zo oktober, november en december aanhoudt en daarna start de echte zomer. Ik zie het allemaal wel, wat komt dat komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s