Restaurant Humphreys

Over het algemeen ben ik niet zo heel erg van restaurant ketens. Vaak is het goedkoop maar daar tegen over staat dan dat de kwaliteit niet altijd goed is.
Bij de Humphreys heb ik dat totaal niet en ik ga er altijd heel graag eten.
Gisteravond samen met mijn zusje in Utrecht wezen eten en het was zoals altijd weer goed.
In Utrecht is de aankleding ook erg sfeervol en ondanks dat het mega groot is heb je dat niet in de gaten omdat je in aparte ruimtes aan het dineren bent. Je kunt zelfs met een groep een eigen ruimte met één grote tafel reserveren.

De foto’s zijn helaas niet zo goed gelukt omdat het erg donker was en ik alleen mijn telefoon bij mij had.
Voor een idee zijn ze prima maar in het echt zag het er toch wel een stuk lekkerder uit!

Als voorgerecht had ik gegrilde kip met een koolsalade. De kip was heel erg zacht en lekker gemarineerd.
De koolsalade paste er heel goed bij. Er zat ook nog een chipje bovenop maar geen idee waarvan die gemaakt was.
Hum voor
Mijn hoofdgerecht was eendenborstfilet met knolselderijmousseline en lente ui met sugarsnaps. Ik ben gek op eendenborst dus hier kun je niet snel de mist in gaan bij mij. Hij was perfect gebakken en de groentes en mousseline waren prima. Er zat ook een rode bieten saus bij. Ik ben verkouden dus mijn smaak is wat aangetast dus ik proefde geen rode bieten maar volgens mijn zusje proefde je de rode bieten er heel goed in dus daar ga ik dan maar vanuit.
Hum hoofd
Als nagerecht nam ik één van mijn favorieten; De chocoladefondant. Volgens mij staat hij altijd op de kaart maar elke keer in een ander jasje. Deze keer kreeg je er karamelijs, slagroom en karamelsaus bij. Dit toetje is gewoon hemels. Voor chocoladefondant mag je mij wakker maken en hij was helemaal perfect warm en zacht van binnen.
Hum na
Alles bij elkaar heerlijk gegeten en genoten.
Bij Humphreys kom ik zeker nog vaker!

4 gedachten over “Restaurant Humphreys”

  1. Ik ben ook gek op Humphreys! Ik ben al in Rotterdam, Breda en Tilburg geweest! De chocoladefondant is favoriet, en de laatste keer heb ik ook die kip als voorgerecht genomen, was heerlijk inderdaad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s