Ich bin ein Berliner

Ich bin ein Berliner – nouja bijna.
13 februari ga ik voor een stedentrip naar Berlijn.
Heel veel zin in.
Berlijn staat al jaren op mijn lijstje maar het kwam er steeds maar niet van.
Nu heb ik gewoon geboekt! 13 februari ga ik met de trein vanaf Amersfoort naar Berlijn.
In 5,5 uur sta ik in hartje Berlijn dus dat is heel goed te doen.
Ik blijf er 5 nachten dus genoeg tijd om van alles te bekijken.

BrandenburgGate_FrontatNight_June_2004

Wie is er al eens in Berlijn geweest?
Goede tips voor bezienswaardigheden, eten/drinken etc..?
Wie weet er een leuk hostel?

7 gedachten over “Ich bin ein Berliner”

  1. Yeah vet leuk! 5 dagen is ook precies een mooie tijd om genoeg te ontdekken. De stad ziet er nu heel schattig uit, veel sneeuw ligt er. Het gaat geloof ik wel weer warmer worden tegen de tijd dat jij er bent. misschien ook wel fijn, anders is buiten zijn wel erg frisjes.

  2. Leuk dat je weer een stedentrip op de planning hebt!
    Berlijn staat ook nog altijd op mijn lijstje, dus ben benieuwd naar je verhalen erover!

      1. ik ben een fan van de muur: east side gallery, Oberbaumbrücke, Bernauer Strasse, … Ga ook eens het Radisson blu hotel binnen om naar het aquarium te kijken. Het Holocaustdenkmal bij de Brandenburger Tor, de Siegesäule of bij slecht weer Berliner Unterwelten. Wat je maar wil 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s