Berlijn – deel 1 – Joods Museum

Ik ben weer terug in Nederland. Heb mij prima vermaakt in Berlijn en had er best nog wel wat langer willen blijven.
Ik vond de stad echt geweldig en heb erg veel leuke en mooie dingen gezien.
In meerdere blogs zal ik jullie meenemen op mijn tripje door Berlijn.
Vandaag aandacht voor het Joods Museum.
Het museum als in de tentoonstelling vond ik niet zo heel erg interessant maar het gebouw is erg indrukwekkend. Het gebouw is eigenlijk een soort gebroken David ster en heeft overal doorkijkjes en lege ruimtes. Ook is er een Holocaust Tower die erg veel indruk op mij heeft gemaakt en is er een ruimte met Fallen Leaves dat schreeuwende gezichten zijn. Dit alles maakt dat ik toch een blog wil wijden aan dit museum omdat het echt indruk heeft achter gelaten op mij.

Een link naar het museum – http://www.jmberlin.de/main/EN/homepage-EN.php

DSC_0223

DSC_0229

DSC_0232

DSC_0234

DSC_0235

DSC_0239

DSC_0240

DSC_0241

DSC_0245

DSC_0250

DSC_0257

DSC_0266

DSC_0274

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s