Pinksterweekend – met een nieuwtje

Gaan jullie nog iets leuks doen dit weekend?
Een lekker lang weekend.
Mijn zusje en ik maken er goed gebruik van want vanavond vertrekken wij naar Parijs. We komen dinsdagavond weer terug dus wij maken er een extra-extra lang weekend van.
We gaan met de Thalys en staan in een paar uurtjes midden in Parijs, Ideaal!
sacre-coeur-morning
Wat ook nog wel leuk is dat je mijn eerste artikel over de persreis naar Turkije nu kunt lezen op: http://verkeersbureaus.info/contributors/2014/06/04/47145-zwemmen-olympisch-zwembad-sentido-zeynep-resort-turkije/
Best ook wel trots want het artikel staat op 1 in de top 5 van best gelezen artikelen van deze week.
En dat voor mijn eerste persreis artikel.
SENTIDO Zeynep resort
Verder heb ik aan aanbieding liggen om rond november naar Thailand, Laos en Cambodja op pers/fotografiereis te gaan.
Heel, Heel, Heel erg gaaf! Dit zou dan met Stray Asia zijn een Hop On-Off bus die door Zuid Oost Azië reist en vooral ook van de toeristische route af gaat en je brengt naar kleine dorpjes en home stays.
Het lijkt mij geweldig om te gaan doen. Azië wil ik al zo ontzettend lang heen en dit is een ultieme kans om dat te gaan ontdekken.
Mijn Zuid Afrika-Ziekenhuis avontuur houd mij nog wel een klein beetje tegen dus ik ga er nog goed over nadenken voordat ik definitief besluit om te gaan.
Als ik ga dan ergens rond november en denk voor iets van 10 weken dus best wel weer een periode. Maar als ik ga dan wil ik er ook meteen wel alles uithalen en het niet afraffelen in een paar weekjes.
Dit is ook één van de leuke ontwikkelingen en uitdagend waar ik laatst al eens over schreef. Het was nu eindelijk zo goed als definitief dus kon het met jullie delen!

Ik ga nog even verder mijn tas inpakken en snel een hapje eten voordat ik zo de bus pak naar het station om op de Thalys te stappen.
Als ik wifi heb dan kun je mij volgen via mijn twitter account: https://twitter.com/koffervoldromen
Ook leuk als je mij wilt volgen! Ben sinds kort eindelijk beetje actief op twitter dus ik wil er zeker meer mee gaan doen de komende tijd.

4 gedachten over “Pinksterweekend – met een nieuwtje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s