Warm, Koud, Warm, Koud

Even een kort berichtje om te laten weten dat ik nog leef.
Ik lig weer ziek op de bank.
Eigenlijk gaat het sinds de onderzoeken al steeds slechter en het zat er dan ook wel aan te komen.
Weer een infectie in mijn geweldige longen en zit nu dus aan de antibiotica en de prednison mag niet verder omlaag.
Op het moment vermaak ik mij wel met een goede serie of boek maar hopelijk ben ik snel weer op de been.
Over 1,5 week sta ik al op IJslandse bodem en dan moet ik wel fit zijn natuurlijk. Tenzij de vulkaan uitbarst en we niet eens kunnen gaan of misschien wel vastzitten op IJsland. Er is nu Code Oranje vanwege een vulkaan die een beetje actief aan het doen is. Bij Code Rood vliegt er niets meer op IJsland en nu is het dus steeds het nieuws volgen om te kijken of er nog nieuwe ontwikkelingen zijn.
Nu eerst maar rustig aandoen en pas op de plaats maken om er zo snel mogelijk weer bovenop te zijn!

2 gedachten over “Warm, Koud, Warm, Koud”

  1. Hopelijk snel weer op de been hoor, ik gun je die reis naar IJsland heel erg. Uitgelezen kans ook denk ik om prachtige foto’s te maken! Heb je verder nog resultaten van de onderzoeken gekregen? Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s