Muurstickers van Walldesign56

Inmiddels woon ik een paar weken in mijn eigen huis. Het bevalt prima, al is het soms wel wat lastig met ziek zijn en dan alles zelf moeten doen.
Vanaf het begin had ik bedacht dat ik graag muurstickers wou hebben. Eentje in mijn slaapkamer en eentje boven de bank.
Zo ben ik wat gaan zoeken en kwam ik uit bij Walldesign56 een bedrijf dat muurstickers in alle soorten, kleuren en maten levert.
Ik heb eerst een staal uitgeprobeerd omdat ik niet zeker wist of het op mijn muren zou plakken. Gelukkig bleef het goed zitten en kon ik de echte stickers bestellen.
image[1]

Ik wou beide stickers naar eigen wens en dus heb ik een opdracht verzonden.
Je kunt ook standaard stickers aanschaffen maar ik wou graag een eigen tekst en mijn wereldkaart een stuk groter dan de standaardmaat.

Uiteindelijk koos ik voor een bruine wereldkaart met gele pin points. Mijn kaart is iets van 1.10m bij 2.00m. Heel groot dus! Hij hangt prachtig boven mijn bed. De pin points heb ik nog niet opgeplakt omdat ik eigenlijk dat hele bruine wel erg mooi vind. Maar ik denk dat ze er binnenkort wel gaan komen, want aangeven waar ik al ben geweest is ook wel erg leuk.
Het opplakken was wel een hele klus en we zijn met 4 man bezig geweest om dat goed te krijgen. Het staat super mooi zo’n grote muursticker maar bedenk wel dat het ophangen dus wat tijd en energie kost. Het was het zeker waard en ik vind hem prachtig!
image[4]

image[3]
image[2]

Daarnaast heb ik mijn eigen tekst als sticker laten maken. “Ga nooit op reis zonder een koffer vol dromen” Dit is dus gelinkt aan mijn blog en is ook wel iets dat heel goed bij mij past. Deze was kleiner en gelukkig dus gemakkelijker op te hangen. Dit lukt je bijna wel in je eentje maar met zijn tweeën is het net wat gemakkelijker.
Hij hangt heel mooi boven mijn bank en uiteindelijk wil ik er verschillende reisfoto’s omheen gaan hangen.
image (2)

De stickers blijven tot nu toe echt heel erg goed plakken, ook al heeft mijn muur wel een beetje structuur.
Ik ben er heel erg blij mee!

2 gedachten over “Muurstickers van Walldesign56”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s