Ziek, Familieweekend en IJSLAND!!!

Helaas ben ik nog steeds niet helemaal opgeknapt.
Zolang ik niets doe en op de bank blijf liggen gaat het eigenlijk wel prima. Alleen zo is het leven niet en zodra ik wel iets ga doen gaan mijn longen protesteren en krijg ik ook weer verhoging.
Het is zit dus nog niet helemaal lekker.
Heb gister en vandaag dan ook als twee totale rustdagen ingepland. Nou nu lieg ik want heb gister wel even snel boodschappen gedaan en zelfs dat voelt dan al aan als een fietstocht van 10km.
Ik moet namelijk na vandaag echt opgeknapt zijn want druk weekend voor de boeg, gevolgd door een fantastische reis!

Morgen ben ik jarig. Jeeeh! Deze jongedame wordt alweer 26 jaar. Slik… die 30 komt nu wel steeds dichterbij.
Mijn verjaardag vier ik eerst gezellig bij de longarts in het AMC. Daar mag ik mij om 09.30uur melden voor o.a. de uitslagen van de bronchoscopie.
Vervolgens heb ik een hele lange treinreis voor de boeg want ik reis in één keer door naar Leeuwarden. Nu hoef ik alleen van het AMC naar Duivendrecht te reizen en vanaf daar kan ik gewoon de hele rit op dezelfde stoel blijven zitten. Dit scheelt weer enorm veel energie en met mijn e-reader kom ik die 2,5 uur ook wel door.
In de avond ga ik gezellig met mijn nichtje, oom en tante uiteten bij La Cubanita. Dit dus voor mijn 26ste verjaardag!

Vrijdag start dan het familieweekend. Samen met mijn nichtje en nicht zit ik in de organisatie en dat betekend dat ik vrijdag eerst boodschappen mag gaan halen. Ik heb nu een Makro pasje vanwege Droomfotografie dus wij gaan groots inslaan bij de Makro.
Rond 16.00uur arriveren wij dan in Metslawier. Metsla Hoe? Ja, Metslawier. Een gehucht ergens vlakbij het Lauwersmeer helemaal bovenin Friesland. Hier hebben we een huis gehuurd voor de hele familie.
Ik denk dat ik tegen die tijd een beetje instort en ergens neerplof en dan gewoon alles delegeer. Dat doet een organisatiecomité toch? Oja dit kan ik ook nog doen vanuit de Hottub of Sauna want ja die hebben we daar ook!!

Zaterdag om 06.00uur in de vroege morgen gaan er een aantal diehards wadlopen. Ben ik blij dat ik al lang van tevoren had aangegeven dat mijn longen dat hoe dan ook niet trekken en ik wel babysit op de kleine kids. Toen was dus nog niet bekend dat ze om 06.00uur op het wad moesten staan. Inmiddels is dat bekend en heb ik bedacht dat ik dus gewoon lekker blijf liggen in mijn bed. Tenzij de ukkies daar anders over denken.
In de middag hebben we een groots opdrachtenspel die ik in elkaar heb gezet. Ik zit heerlijk relaxed in de jury en kan de rest lekker toe(uit)lachen. Ik vind het spel echt heel leuk geworden dus hopelijk doet iedereen gezellig mee en de verliezers hebben corvee dus jaa ze moeten ook gewoon goed hun best doen.

Zondag doen we rustig aan en vieren we mijn verjaardag, de verjaardag van mijn beppe (Oma) en de verjaardag van Joke de vriendin van mijn vader. Mijn beppe is vandaag jarig, ik dan dus morgen en Joke is zondag jarig. 3 vliegen in 1 klap! Daarna de wereldreis weer terug naar huis. Deze keer gelukkig in de auto en dan nog snel een wasje draaien en de koffer inpakken.

Want…… Maandag vertrek ik dan naar IJsland. Super veel zin in! We hebben een auto gehuurd en gaan Zuid en West IJsland verkennen.
Die vulkaan baarde ons nog wel even goed zorgen maar inmiddels lijkt het allemaal een stuk rustiger en heb ik er vertrouwen in dat die niet meer uitbarst.
We gaan o.a. een Orka safari doen, met een boot het gletsjermeer op en natuurlijk naar de Blue Lagoon. Verder hebben we één nacht een hotel vlakbij de Geysir dus dat natuurfenomeen gaan we ook van dichtbij bekijken. Heel stiekem hoop ik op het zien van het Noorderlicht maar die kans is super super klein dus dat blijf ik alleen stiekem hopen.

Na 8 dagen sta ik dan weer op Nederlands bodem en grote kans dat ik dan volledig instort en eerst 2 weken nodig heb om bij te komen. Ik heb het er voor over en soms moet je ook over je grenzen heen gaan toch?
In IJsland moet ik gewoon oppassen niet te veel te willen doen en tijdens het familieweekend mijzelf soms ook even koest houden. Als ik daarvoor zorg dan doet de adrenaline kick die ik altijd krijg van zulke dingen de rest. Het komt wel goed!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s