Magisch Mooi

Ik ben weer terug in Nederland.
Gister met de laatste vlucht van dit seizoen van Wow Air geland op schiphol.
Wat was IJsland Magisch Mooi!
Ik wil heel erg graag weer terug naar IJsland en dan nog veel meer zien van o.a. het noorden en de binnenlanden.
Omdat ik last-minute donderdag vertrek op persreis naar Noord Frankrijk zullen mijn blogs over IJsland wat vertraging oplopen.
Daarnaast heb ik op dit moment weer last van een pijnlijke uitslag op mijn vingers/handen waardoor typen en bijv. ook mijn foto’s bewerken nu heel vervelend is.
Zaterdag ochtend kom ik weer terug uit Noord Frankrijk en heb ik een weekje rust gepland. Dan heb ik dus alle tijd om foto’s te bewerken (van IJsland en Frankrijk maar ook nog van mijn portretserie en een gave workshop die ik deed) en ook om weer wat bij te komen. Ben wel een beetje erg druk geweest en mijn lichaam protesteert nu dus weer.. O.a. door die heerlijke pijnlijke uitslag.

De persreis naar Noord Frankrijk mag ik weer doen vanuit Verkeersbureaus.info. Ontzettend gaaf! De reis lijkt mij heel erg interessant. Het is ter nagedachtenis aan WO1 wat dit jaar 100 jaar geleden is. Nederland deed hier niet aan mee en dus komt dat veel minder voor in onze geschiedenisboeken. Ik weet veel over de WO2 maar WO1 is voor mij ook nog erg onbekend. Daarom vind ik deze reis nu al super interessant en denk ik dat ik erg veel ga leren in die twee dagen. Ik reis met de trein naar Lille en heb dan twee dagen een vol programma en ga o.a. naar Fromelles, Arras en het Louvre-Lens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s