Een ongeluk zit in een scheve stoeptegel

Even een kort berichtje als levensteken!
Ja, ik leef nog en ben mijn blog niet vergeten.
De dag voor kerst liep ik van de bushalte naar mijn vaders huis en bracht een scheve stoeptegel mijn plannen geheel in de war.
Ik heb mijn enkelbanden gescheurd en sindsdien ga ik strompelend het leven door.
De eerste paar dagen had ik ontzettend veel pijn, dit is nu gelukkig wel afgezakt maar heel erg mobiel ben ik nog niet.
Mijn enkel is nu ingetaped en vanavond ga ik met de fysio verder kijken naar de mogelijkheden. Aangezien ik over 3 weken naar Zuid Afrika vlieg is er wel een beetje haast bij. Ik hoef echt niet uren te kunnen lopen tegen die tijd maar ik moet zeker mobieler zijn dan ik nu ben.
Alleen al op het vliegveld zal ik een aardig stuk moeten kunnen lopen.
Al met al overheerst de pech weer in mijn leven en kon dit ongelukje er ook nog wel bij.
Op dit moment bivakkeer ik nog bij mijn vader thuis omdat ik nog vrij weinig kan maar over een paar dagen vertrek ik weer naar mijn eigen huisje en zal ik ook weer wat meer aandacht aan mijn blog gaan besteden.

2 gedachten over “Een ongeluk zit in een scheve stoeptegel”

  1. Oh wat vervelend! Wel goed laten genezen hoor. Een van mijn vriendinnen heeft 2 jaar terug precies hetzelfde geintje gehad met een stoeptegel en die heeft nog steeds problemen. Hopelijk weer helemaal op de been voor je Afrika avontuur! Beterschap xo Daisy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s