Rain Farm Lodge – Game drive

Gister had Frieda de spontane ingeving om met ons naar de Rain farm lodge te gaan. Dit is een lodge met een privé safari park. Hier is de big 5 niet te zien en het is heel erg klein maar wel erg leuk voor een dagje uit. Rond 11.00uur lieten we de kinderen dan ook achter om zelf richting het park te gaan. Hier hebben we eerst lekker geluncht om vervolgens met een 4×4 en gids het park in te gaan. Het was een beetje jammer dat ik niet helemaal fit was (en ben) maar toch heb ik wel kunnen genieten. Hoogtepunt waren toch wel de giraffe die ze op deze farm hebben. Hij hoort dan wel niet bij de Big5, Big is die toch zeker wel. Grote kans dat we hier nog eens terugkomen maar dan met een grote groep kwa.mama kinderen die in ruil voor wat werk een game drive zullen krijgen. Kan nu al niet wachten om die gezichtjes te zien als ze een giraffe van dichtbij bekijken. Vandaag heb ik een bed/bank dagje omdat mijn darmen aan het opspelen zijn. Met de vorige keer in mijn achterhoofd neem ik nu dus maar even goed rust zodat ik er hopelijk over een paar dagen vanaf ben. Het ziet er naar uit dat we volgende week op onze tour gaan vertrekken en daarnaast heb ik een geweldige samenwerking aangeboden gekregen door de Bazbus. Het lijkt er dus op dat ik de komende tijd veel ga reizen! Vrijwilligerswerk Zuid Afrika - Volunteer South Africa - Safari - Game drive-2 Vrijwilligerswerk Zuid Afrika - Volunteer South Africa - Safari - Game drive-4 Vrijwilligerswerk Zuid Afrika - Volunteer South Africa - Safari - Game drive-5 Vrijwilligerswerk Zuid Afrika - Volunteer South Africa - Safari - Game drive-8 Vrijwilligerswerk Zuid Afrika - Volunteer South Africa - Safari - Game drive-11 Vrijwilligerswerk Zuid Afrika - Volunteer South Africa - Safari - Game drive-14 Vrijwilligerswerk Zuid Afrika - Volunteer South Africa - Safari - Game drive-19 Vrijwilligerswerk Zuid Afrika - Volunteer South Africa - Safari - Game drive-17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s