About me

Op 28 augustus 1988 kwam ik ter wereld en gaven mijn ouders mij de naam: Jitske.  Een Friese naam waar meteen de roots van mijn ouders in te horen is. Geboren en getogen in Zeist waar ik nog steeds woon.
26 jaar oud en op dit moment bezig als kinderfotograaf, blogger, eeuwig reizigster en hopelijk ooit weer in mijn originele vakgebied Orthopedagogiek.
Reislustig, avontuurlijk, idealistisch, lief, behulpzaam, leergierig, eigenwijs, impulsief, gek op kinderen en een grote dromer zijn woorden die mij omschrijven.
In mijn blog neem ik jullie mee in mijn wereld! Een wereld met Ups en ook grote Downs. Ik laat jullie een kijkje nemen achter de schermen en schrijf persoonlijke verhalen die veel te maken hebben met mijn gezondheid. Gelukkig heb ik ook veel leuk nieuws te vertellen en neem ik jullie o.a. mee op mijn reizen, langs heerlijke recepten en mooie boeken.
“Ga nooit op reis zonder een koffer vol met dromen”

P-2

5 gedachten over “About me”

  1. Hoi Jitske,
    Kwam “per ongeluk” op je blog terecht en direct gegrepen door je verhalen over oa het prachtige Zwitserland. Veel gemeenschappelijk zo te zien!
    Gr. Arjan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: