(Reis)kriebels

Keep-calm-and-carry-on-scan
Het gaat de laatste tijd met mij best wel heel goed.
Druk bezig met Droomfotografie, leuke reisjes maken voor mijn blog en ook gewoon voor mijzelf, bijna verhuizen naar mijn eigen huisje.
En toch voel ik mij niet helemaal top.
Soms weet ik gewoon niet zo goed wat ik wil en moet en daar krijg ik de kriebels van.
In dit geval spookt Azië heel erg door mijn hoofd.
Het hele Zuid Afrika gebeuren heeft meer impact op mij gehad dan ik de afgelopen tijd dacht. Ik merk dat ik het echt heel erg eng en spannend vindt om in mijn eentje voor een langere tijd op reis te gaan.
Waar eerst vooral enthousiasme voorop stond is dat inmiddels een beetje de angst geworden.
Ik krijg er echt (reis)kriebels van en weet niet zo goed hoe ik daar mee om moet gaan.
Dat wil niet zeggen dat ik deze enorme kans meteen afblaas maar het wil wel zeggen dat ik er op het moment heel hard over aan het nadenken ben.
Wordt vervolgd!

Wat wel erg leuk is dat ik maandag op persreis mag naar Polen.
Met het Pools Toerismebureau ga ik naar de regio Wielkopolska (Groot-Polen).
We beginnen met een groep van ongeveer 10 mensen uit verschillende landen en gaan dan de eerste twee dagen de regio verkennen met een bootje. Hierbij bezoeken we een aantal steden zoals Konin.
De laatste twee dagen zal ik samen met 2 of 3 andere Nederlanders de stad Poznan gaan verkennen. Dit is de hoofdstad van de provincie Wielkopolska en we hebben een erg interessant en veelzijdig programma.
Hier heb ik dus erg veel zin in. Al vind ik ook dit wel erg spannend want er gaan journalisten van grote magazines en kranten mee en dan ben ik (maar) een blogger.
Als ik wifi heb dan probeer ik jullie via twitter op de hoogte te houden van mijn Poolse avonturen.
poznan

2 gedachten over “(Reis)kriebels”

  1. Leuk zeg die reis naar Polen! Ik kan me wel voorstellen dat alleen reizen je bang maakt na wat je in Zuid-Afrika meemaakte, het was ook niet niets! Gelukkig is het goed afgelopen die keer en de kans is denk ik klein dat je dit twee keer meemaakt.

    1. Ja, zo probeer ik ook wel te denken. Alleen de kans dat het weer eens gebeurd is bij mij toch wel aanwezig. Bij een gezond persoon zou ik zeggen dat het grote pech was. Bij mij is het vrij normaal en dus niet ondenkbaar dat dit vaker kan gebeuren. Zeker bij een langere periode in het buitenland. Tijdens een reisje van 1/2 weken heb ik die angst ook niet zo maar op zo’n langere periode is het risico een heel stuk hoger.

Plaats een reactie