Wedstrijd – Mooiste, Leukste, Origineelste kaartje of pakje

P1040744
Als je hier zo een tijdje op die hoge berg zit dan is één van de dingen waar je elke dag weer naar uit kijkt…De post! Hoe blij kun je zijn om niets, haha. Een licht puntje op je dag.
Maar dat werkt natuurlijk alleen als er ook daadwerkelijk post in je vakje zit.
Luchtpost vinden we hier niet zo leuk.
Zo kwam een vriendin van mij op het idee er een leuke wedstrijd van te maken met natuurlijk een geweldige prijs als beloning voor de winnaar.

Wie stuurt het leukste, origineelste, mooiste, vrolijkste kaartje of pakje op?

Na een jury overleg (Ik ben de jury, haha) zal ik de winnaar aan het einde van mijn opname bekend maken en daarvoor heb ik dan een echte Zwitserse prijs. Die ik persoonlijk kom overhandigen of zal opsturen.

Wees creatief en doe je best.
Maak mij blij met leuke kaartjes en/of pakketjes. Je mag zo vaak meedoen als je wilt en ik trek vrienden/familie/bekenden natuurlijk niet voor :p

Ik hoop dat ik hierdoor veel originele post ga krijgen, dat maakt mijn dag weer een heel stuk vrolijker en de winnaar houdt er een fantastische Zwitserse prijs aan over. Ik zal zo nu en dan eens een update plaatsen met wat foto’s van de hopelijk vele inzendingen die ik binnen krijg.

Het adres waar je het heen kunt sturen:
Jitske Kingma
Afdeling b-6/7
kamer B 610
P/A NL Astmacentrum Davos
Postfach 192
7260 Davos Dorf
Zwitserland
P1040743

7 gedachten over “Wedstrijd – Mooiste, Leukste, Origineelste kaartje of pakje”

  1. Nou mensen doe geen moeite meer, want ik ben al gekozen tot orgineelste pakje in de koffer wat op de eerste dag in Davos pas geopend mocht worden 🙂

  2. Haha wat leuk bedacht Jitske! Ik zal eens kijken of ik wat kan bedenken, je comment ook altijd zo leuk op mijn blog dus het lijkt me een goed plan. ‘Gelukkig’ zit je er nog wel even dus heb ik tijd genoeg om iets te bedenken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s